Erotuomarikouluttaja

Helsingin Jääkiekkotuomarit HJT ry. hakee kaudelle 2016-17 2-4 erotuomarikouluttajaa ja mahdollisesti erillistä ottelunimeäjää. Tarkat toimenkuvat, vastuualueet ja kouluttajien lukumäärä muokataan hakijoiden kanssa käytävien neuvottelujen perusteella. Myös Suomen Jääkiekkoliiton kanssa käytävät neuvottelut tasojen 3 ja 4 koulutusyhteistyöstä vaikuttavat lopulliseen ratkaisuun. Tehtävän hoitamisesta maksetaan myöhemmin sovittava korvaus.

Haemme tehtäviin yhteistyökykyisiä, kokeneita jääkiekkotuomareita, joilla toivotaan olevan opintoja tai
kokemusta kouluttamisen, opettamisen, kasvattamisen tai valmentamisen alueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja. Koulutusryhmä toimii tiiviisti yhdessä ja menestyy tiiminä.

Kouluttajien tehtäviin kuuluu muun muassa:

  1. Oman vastuualueen tuomaritehtävien nimeämisestä vastaaminen.
  2. Peruskurssien ja seuratuomarikurssien pitäminen.
  3. Kouluttajapäivystykseen osallistuminen.
  4. Tuomareiden ja sidosryhmien sääntökysymyksiin vastaaminen.
  5. Luistelu-, fysiikka- ja muu valmennus.
  6. Tarkkailutoiminnan organisointi.

Valittujen henkilöiden edellytetään osallistuvan osoitettuihin kouluttaja-, tarkkailija- tai muihin koulutuksiin sekä jääkiekkoliiton koulutustapahtumiin.

Tehtävään haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro lyhyesti (max. 1 A4) itsestäsi, soveltuvuudestasi tehtävään sekä halutessasi siitä miten kehittäisit HJT:n koulutustoimintaa jatkossa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.5.2016 osoitteeseen kouluttajahaku@hjt.fi.

Lisätietoja hausta ja tehtävistä antaa Tuomari- ja koulutusvaliokunnan puheenjohtaja Rami Hämäläinen (0400 769 926, rami.hamalainen@hjt.fi).

Kouluttajan tehtävistä ja arjesta voit halutessasi keskustella nykyisten ja aiempien kouluttajien kanssa.